Bij Search Engine Optimization gaat het in essentie om het toepassen van technieken op en rond een site om deze zo hoog mogelijk te laten scoren in de natuurlijke zoekresultaten van een zoekmachine. Onder ‘natuurlijk’ verstaat men de niet-gesponsorde zoekresultaten, zie de afbeelding hieronder. Het ultieme doel is om zo meer bezoekers te halen en bijgevolg ook meer conversies en winst.

Wat is SEO? Verschil SEO en SEA

Het doel van SEO

Een mooie site ontwikkelen is één ding. Maar wat bent u met een site die niet gevonden wordt? Het ultieme doel van SEO bestaat uit het behalen van meer converterende bezoekers. Door het toepassen van geavanceerde Search Engine Optimization technieken zorgt Seodvize er immers voor dat uw site een betere positie verkrijgt binnen de zoekresultaten. En dit resulteert in méér bezoekers, een grotere online visibiliteit en dus ook meer winst.

Het Seodvize SEO Model

De technieken en dus het proces waaruit SEO bestaat kunnen worden opgedeeld in verschillende grote luiken. Uit onze jarenlange ervaring hebben wij onderstaand model samengesteld dat u aantoont hoe het proces van SEO eruit ziet, wil men efficiënt gaan optimaliseren.

SEOmodel2014

Een resultaatgerichte SEO-campagne houdt steeds rekening met elk van deze luiken, daar ze onderling met elkaar verbonden zijn. Het is immers de synergie van deze luiken die ervoor zorgt dat een website goed scoort en dat ook blijft doen! Meer info over het Seodvize SEO Model lees je hier.

SEO, met één muisklik bovenaan in Google?

Niets is minder waar. SEO is een iteratief proces dat veel tijd en moeite vraagt. U komt er alles over te weten op onze volgende pagina: SEO, één druk op de knop?

Heeft uw site nood aan meer klanten?

Doe beroep op onze expertise en neem nog vandaag contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.