Over ons

In een notendop

Seodvize is samensmelting van SEO (Search Engine Optimization), Advice en Advertize.

Bij Seodvize kiest u niet voor een agency waar u een pas afgestudeerde “online marketing consultant” krijgt die van alles wel wat kent, maar nergens in uitblinkt. Seodvize is 100% gespecialiseerd in Search Engine Marketing en heeft hands-on ervaring met zowel kleinschalige als complexe SEO & SEA projecten.

Uw specialisten

pjv1Pieter-Jan Vanneste

Pieter-Jan Vanneste is volledig ‘into search’. Al sinds 2009 positioneert hij websites van klanten bovenaan in Google. Hij behaalde een afstudeerprijs met zijn eindwerk rond SEO, was tussen 2011 en 2013 verantwoordelijk voor de organische topposities van Neckermann.be en ging in 2014 fulltime aan de slag als freelance SEO specialist. Hij specialiseerde zich de afgelopen jaren zowel in onpage als offpage SEO.

StevenSteven De Moor

Steven De Moor is hands-on, een creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Steven behaalde een bachelor in Marketing en een postgraduaat in Digitale Marketing & Communicatie aan de EHSAL Management School. Als certified Adwords Expert weet Steven als geen ander hoe men rendabele SEA campagnes op poten zet. Hij is een fervent liefhebber van film, video games en science fiction. Tenslotte krijgt hij kromme tenen van traag internet.

Benjamin Benjamin Pille

Benjamin Pille is de SEO-copywriter van dienst. Hij schrijft inspirerende teksten over zowat alle onderwerpen die je maar kan bedenken. Die teksten zijn niet enkel inhoudelijk sterk, maar bevatten ook de juiste inhoud om je website de resultaten te laten halen die je voor ogen hebt. Benjamin studeerde aan de Hogeschool West-Vlaanderen en behaalde er een bachelor in de Journalistiek waarbij hij koos voor de afstudeerrichting Printjournalistiek. Name it & Benjamin writes about it!