SEA

Wat is Search Engine Advertising?

Met Search Engine Advertising – ook wel bekend onder de afkorting SEA – kunt u tegen betaling advertenties plaatsen in zoekmachines. Het principe van Search Engine Advertising is eenvoudig: u betaalt om bovenaan of naast de organische zoekresultaten te voorschijn te komen bij zoekopdrachten die gerelateerd zijn aan uw dienst of product. Wanneer je als adverteerder zichtbaar bent tijdens dat zoekproces, dan is de kans erg groot dat gebruikers naar uw website gaan.

Search Engine Advertising

Seodvize bezorgt u meer bezoekers voor minder geld!

De meest gebruikte tool om te adverteren in zoekmachines is Google AdWords. Met behulp van Google AdWords worden uw advertenties vertoond aan gebruikers die zoeken op zoekwoorden die wij, samen met u, vaststellen. Seodvize voert van tevoren een grondige zoekwoorden analyse uit om te bepalen waar de beste mogelijkheden liggen. U trekt dus altijd geïnteresseerd publiek aan en betaalt alleen voor bezoekers die effectief op uw advertenties klikken. Hier komt u alles te weten omtrent onze werkwijze.

Morgen al nieuwe klanten via Google?

Seodvize zorgt ervoor dat uw bedrijf uitdrukkelijk aanwezig is in de gesponsorde zoekresultaten, door doelgerichte Adwords campagnes op te zetten op maat van uw bedrijf. Wij staan al in de startblokken om nog vandaag uw eerste Adwords campagnes aan te maken. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of offerte.

Seodvize is Google Partner.

Partner Badge