Dit schooljaar ben ik afgestudeerd. Na mijn Masterdiploma in de Handelswetenschappen (2006 – 2010) en mijn Postgraduaat in de Digitale Marketing en Communicatie (2010 – 2011) besloot ik dat het maar eens tijd werd om einde te maken aan het tijdperk ‘student’. Genoeg gestudeerd, laat het serieuze werk maar komen. Er stond me echter nog een moeilijke keuze te wachten: ging ik verder als zelfstandige of werd Seodvize bijberoep en ging ik solliciteren? De kogel is eindelijk door de kerk.

SEO coördinator bij Thomas Cook Belgium

Het is me een groot genoegen u mee te delen dat ik vanaf 1 september 2011 fulltime SEO coördinator word bij Thomas Cook Belgium, marktleider in de Belgische reisindustrie. Of met andere woorden: ik word verantwoordelijk voor het welvaren van de websites van Thomas Cook, Thomas Cook Airlines, Neckermann en Pegases binnen de natuurlijke zoekresultaten van de meest populaire zoekmachines. Mijn passie voor SEO combineren met een voorliefde voor reizen, het lijkt me een fantastische uitdaging die ik niet aan me kon laten voorbij gaan. Vanaf 1 september ga ik er dus met volle goesting tegenaan daar in Zwijnaarde!

Het einde van Seodvize?

Het feit dat ik nu fulltime voor Thomas Cook ga werken, heeft uiteraard ook zijn implicaties voor Seodvize. Vanaf 1/09/2011 stop ik met het aanbieden van SEO/linkbuilding diensten en consultancy. Maar helemaal windstil wordt het hier niet. Ik blijf me verder specialiseren in de Search Engine Optimization: lezen en bijleren, technieken testen op mijn privé sites, verder werken aan SEO- en linkbuilding software, SEO webinars volgen en uiteraard blijf ik net zoals vroeger mijn bevindingen delen op mijn SEO blog en op Twitter!

Bedankt voor het vertrouwen en tot hoors,

Pieter-Jan

Vond je dit een interessant artikel?
Delen = Awesome!
Ontvang gratis updates

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *