Seodvize officieel Google Partner

Trek de champagneflessen maar open! Seodvize is sinds vandaag officieel Google Partner. Door het behalen van deze status mogen wij nu ook officieel de Google Partner badge gebruiken. Deze badge kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk van Google voor online marketingbureaus die zich toeleggen op Search Engine Advertising (Google AdWords).

Partner Badge

Waar staat Google Partner voor?

Een Google Partner Status behaal je niet zomaar, hiervoor moet je als online marketingbureau aan verschillende eisen voldoen. Ten eerste moet je medewerkers in dienst hebben die hun Google AdWords certificaten hebben behaald. Dit zijn certificaten die elk jaar opnieuw behaald moeten worden, waarbij er een score van minimum 80% moet behaald worden. Naast de certificeringen moet er ook aan de nieuwe prestatie-index worden voldaan. Dit houdt in dat we de aanbevolen ‘best practices’ implementeren bij bestaande (en toekomstige) klantaccounts. Tenslotte moet er ook aan budgettaire criteria worden voldaan. Hiervoor moeten wij minimaal € 10.000 advertentie budget van onze klanten hebben beheerd de afgelopen 90 dagen.

Het afgelopen jaar heeft Seodvize campagnes opgezet en beheerd voor o.a. Stad Kortrijk, Optima Global Estate, 7Days, en Twin Properties.

Wilt u ook een Google Partner die uw campagnes beheert?

Wij helpen u graag met het beheren van uw AdWords campagne(s). Neem contact met ons op of kom langs voor een lekkere kop koffie en dan bekijken we samen met u de optimale advertentiemogelijkheden voor uw bedrijf.